Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch

Continu-Isolatiewerken is het dakbedekkingsbedrijf voor u in Den Bosch dat platte of licht hellende daken uitstekend kan isoleren. Zoekt u een goed isolerend dak op een nieuwbouwpand, of wilt u tijdens een renovatie het dak beter isoleren? De innovatieve methode van Continu-Isolatiewerken zorgt voor behoud van warmte in de winter. En in de zomer blijft het pand koel dankzij de isolatie. Onder platte daken kan het flink warm worden tijdens de zomer. Dankzij de goede isolatie die wij kunnen aanbrengen wordt de warmte effectief buiten gehouden.

Het dakbedekkingsbedrijf dat uw pand in Den Bosch optimaal isoleert

Continu-Isolatiewerken is gespecialiseerd in vloer- en dakisolatie. Wij bestaan al vele jaren en zijn sinds 2013 KOMO gecertificeerd. Dit geeft een indicatie van de bewezen kwaliteit die wij bieden. De dakisolatie die wij u als uw dakbedekkingsbedrijf in Den Bosch kunnen bieden verdient zichzelf na verloop van tijd terug. Tijdens koude dagen blijft de warmte beter behouden in het pand, zonder dat het te veel ontsnapt via het dak. De eigenaar van het pand bespaart zo op stookkosten en zit er behaaglijk bij in het pand. Dit heeft verder als voordeel dat hiermee het milieu gespaard wordt.

In de zomer profiteert de eigenaar ook van de isolatie die ons dakbedekkingsbedrijf in Den Bosch aanbrengt. Panden met platte en licht hellende daken staan bekend om het feit dat het er flink warm kan worden. Onze isolatie zorgt ervoor dat de ergste warmte buiten blijft en niet doordringt tot in het pand.

Hoe werkt onze dakisolatie?

Hoe gaat ons dakbedekkingsbedrijf bij uw pand in Den Bosch aan het werk? Wij werken met isolatieplaten van verschillende dikten. Deze platten vullen wij op en werken wij af met isolerende mortel. Deze mortel bestaat uit diverse stoffen die zorgen voor een optimale isolatie. De met de mortel gecreëerde afschotlaag is drukvast, naadloos en onbrandbaar. Deze laag is geschikt voor bijna alle dakbedekkingsconstructies. Groendaken komen bijvoorbeeld steeds meer in de mode. Een groendak kan prima gerealiseerd worden op onze isolerende dakbedekking. Onze dakisolatie is licht genoeg om geschikt te zijn voor vrijwel elk pand met een plat of licht hellend dak. Dit komt onder meer doordat wij werken met lichte polystyreenkorrels.

U kunt ons dakbedekkingsbedrijf inschakelen voor nieuwbouwpanden in Den Bosch. Wilt u echter een bestaand pand beter isoleren? Wij zijn beschikbaar voor dakisolatie als onderdeel van de renovatie van een woning of bedrijfspand. Overweegt u dan ook om de vloer te laten isoleren door Continu-Isolatiewerken. Dan ontsnapt er niet alleen minder warmte via het dak, maar ook via de vloer.

Wilt u meer weten over wat wij als dakbedekkingsbedrijf voor u in Den Bosch kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvende informatie of een oriënterend gesprek.

 

 

073 5530300 info@continu-isolatie.nl

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch – Continu-isolatie

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch

 

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch
Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd
Dakbedekkingsbedrijf Oss
Dakbedekkingsbedrijf prijs Eindhoven
Dakbedekkingsbedrijf Tilburg
Dakdekker Den Bosch
Dakdekker KOMO gecertificeerd
Dakdekker prijs Eindhoven
Dakdekker Tilburg
Isolerende dakmortel