Dakdekker KOMO gecertificeerd

Dakdekker KOMO gecertificeerd

Bent u op zoek naar een dakdekker die KOMO gecertificeerd is? Bij Continu-Isolatiewerken vinden we kwaliteit leveren het allerbelangrijkst. Daarom maken we gebruik van de beste technieken als het gaat om dakdekken. Dit wordt beloond met onder andere een KOMO certificaat, het bewijs aan u dat we kwaliteit leveren. Door een dakdekker in te huren die KOMO gecertificeerd is heeft u zekerheid over de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren.

Continu-Isolatiewerken is uw dakdekker die KOMO gecertificeerd is

Al sinds 1993 houden we ons bezig met dakisolatie en dakdekken. Hierin hebben we dan ook geruime ervaring opgedaan en de beste techniek ontwikkeld. Vraag onze hulp en expertise bij het isoleren van platte daken met lichtbeton isolatiemortel. Deze techniek is toepasbaar op vrijwel elke ondergrond en geeft een strak en egaal resultaat. We werken als dakdekker en zijn KOMO gecertificeerd. Het resultaat van ons werk is drukvast, onbrandbaar en naadloos. Dit vergroot niet alleen de veiligheid en isolatie van een pand, maar voegt ook toe aan de strakke uitstraling van een gebouw. Alleen een dakdekker die KOMO gecertificeerd is levert dit vakwerk.

Als dakdekker die KOMO gecertificeerd is leveren we ons werk tevens in een vlot tempo. Uw dak is in een kort tijdsbestek vakkundig onder handen genomen en volledig geïsoleerd. Dit bespaart u tijd en moeite! Het resultaat kent een lange levensduur en blijft lang mooi. Een investering die de moeite waard is voor uw woning of pand. Een goede dakisolatie is geen overbodige luxe, en half werk zal uiteindelijk in de papieren lopen. Kies daarom voor een dakdekker die KOMO gecertificeerd is en wees verzekerd van een professioneel resultaat. Met Continu-Isolatiewerken kunt u deze klus zorgeloos uit handen geven. We gaan graag voor u aan de slag.

Continu-Isolatiewerken werkt voor u

Continu-Isolatiewerken kan kwaliteit leveren dankzij de bijzondere werkwijze. We leveren sinds 2000 zelf de isolatiemortels waar we mee werken. Dit houdt ons altijd op de hoogte van de kwaliteit van de producten die we bieden. Daarnaast luisteren we nauwlettend naar de wensen van de klant. Heeft u een grote klus of juist een klein project waar u een dakdekker voor nodig hebt? Continu-Isolatiewerken staat voor u klaar en staat garant voor een vakkundig resultaat. We zetten ons elke dag opnieuw in om het best mogelijke resultaat te leveren. De dakisolatie moet optimaal zijn en een lange levensduur kennen. We begrijpen dat u zich hier niet jaarlijks mee bezig wilt houden. Onze producten vereisen slechts weinig aandacht. Eenmaal vakkundig aangebracht en onderhouden geniet u vele jaren van een goede dakisolatie. Een klus die vaak vergeten wordt, maar de moeite waard is om professioneel te laten uitvoeren. Kies daarom voor de kennis en expertise van Continu-Isolatiewerken.

 

073 5530300 info@continu-isolatie.nl

Dakdekker KOMO gecertificeerd – Continu-isolatie

Dakdekker KOMO gecertificeerd Dakdekker KOMO gecertificeerds Dakdekker KOMO gecertificeerd

 

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch
Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd
Dakbedekkingsbedrijf Oss
Dakbedekkingsbedrijf prijs Eindhoven
Dakbedekkingsbedrijf Tilburg
Dakdekker Den Bosch
Dakdekker KOMO gecertificeerd
Dakdekker prijs Eindhoven
Dakdekker Tilburg
Isolerende dakmortel