Dakbedekkingsbedrijf Tilburg

Dakbedekkingsbedrijf Tilburg

Bij het kiezen van een dakbedekkingsbedrijf in Tilburg voor nieuwbouwprojecten of voor renovatie is niet alleen de prijs van belang. De kwaliteit en de mogelijkheden die geboden worden zijn evengoed belangrijk, zo niet doorslaggevend voor uw keuze. Aan de kwaliteit die door Continu-Isolatiewerken wordt geleverd kan niet getwijfeld worden. Niet voor niets is ons bedrijf KOMO-gecertificeerd.

De mogelijkheden die een dakbedekkingsbedrijf u in Tilburg biedt op het gebied van thermische isolatie is een bepalende factor. Voor nieuwbouwprojecten zijn door de overheid in het Bouwbesluit regels voor de thermische isolatie vastgelegd. Aangezien warme lucht opstijgt, is het van groot belang dat daken goed geïsoleerd zijn, om zo warmteverlies te voorkomen. Voor een aannemer is het voldoen aan het Bouwbesluit een goede reden voor het isoleren van daken. Ook de gebruiker van een bedrijfspand of woning hecht waarde aan de isolatie. Het beperken van warmteverlies werkt kostenbesparend en is milieubewust. Goede isolatie voorkomt niet alleen warmteverlies, maar ook het opwarmen van het pand als het buiten warm is.

Ook bij renovatie van een pand spelen bij de keuze voor een dakbedekkingsbedrijf voor in Tilburg de isolatiemogelijkheden mee. Als een plat of hellend dak aan vervanging toe is, wordt niet alleen de dakbedekking vervangen. Het is een mooi moment om ook de kans aan te grijpen het dak goed te isoleren.

Een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf voor in Tilburg voor platte daken

Continu-Isolatiewerken is het dakbedekkingsbedrijf voor in Tilburg voor de isolatie van platte en licht hellende daken. De ondergrond wordt eerst voorzien van isolerende platen. Deze isolerende platen zijn in meerdere diktes beschikbaar. Over deze platen wordt vervolgens de lichtgewicht mortel aangebracht. Deze laag wordt vervolgens afgewerkt met dakbedekking naar keuze. Bijna elke soort dakbedekking kan toegepast worden op de gebruikte mortel.

De gebruikte mortel heeft de nodige voordelen. De mortel vult de eventuele openingen tussen de isolatieplaten op en na de droogtijd vormt de mortel een naadloze laag die drukvast en onbrandbaar is. Dat de gebruikte mortel licht is, is een belangrijk voordeel. Het gewicht van het dak bepaalt aan welke eisen de dragende constructie moet voldoen. Het bepaalt dus mede wat de kosten van die constructie zijn. Door onder andere het beperkte gewicht is het bij renovatie mogelijk om over de bestaande dakbedekking heen te werken. Ons dakbedekkingsbedrijf hoeft daardoor uw dak in Tilburg dus niet eerst te verwijderen.

Gegarandeerde kwaliteit

Continu-Isolatiewerken is uw dakbedekkingsbedrijf voor in Tilburg bij nieuwbouw en renovatie. Door onze werkwijze is uw platte of licht hellende dak thermisch sterk geïsoleerd. Wij werken snel en netjes. Verder garanderen wij dat u minimaal 10 jaar op de kwaliteit van ons werk kunt vertrouwen. Ook als uw nieuwbouw of renovatie niet standaard is. Wij werken samen met u aan een passende oplossing.

Heeft u nieuwbouw- of renovatieplannen? Informeer naar wat wij voor uw project kunnen betekenen.

073 5530300 info@continu-isolatie.nl

Dakbedekkingsbedrijf Tilburg – Continu-isolatie

Dakbedekkingsbedrijf Tilburg Dakbedekkingsbedrijf Tilburg Dakbedekkingsbedrijf Tilburg

 

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch
Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd
Dakbedekkingsbedrijf Oss
Dakbedekkingsbedrijf prijs Eindhoven
Dakbedekkingsbedrijf Tilburg
Dakdekker Den Bosch
Dakdekker KOMO gecertificeerd
Dakdekker prijs Eindhoven
Dakdekker Tilburg
Isolerende dakmortel