Isolerende dakmortel

Isolerende dakmortel

Ontdek de voordelen van isolerende dakmortel. Steeds meer wordt er een nadruk gelegd op de isolatie. Dit is ook niet zo gek. De milieueisen worden met de dag strenger en ook de consument verwacht steeds meer in dat opzicht. De redenen hiervoor laten zich raden. Aan de ene kant is het de overheid en de maatschappij die willen dat we beter met het milieu omgaan. Het tegengaan van onnodig energieverlies is dan zeer belangrijk. Misschien is dit zelfs wel de meest voor de hand liggende werking die in het verlengde ligt van dit doel. Isolerende dakmortel is een manier om dit te bewerkstelligen en voor de consument dus ook van belang. Zij ondervinden de voordelen van een goede isolatie voornamelijk in de portemonnee. Veel warmte gaat verloren door het dak, aangezien hitte naar boven stijgt. De juiste partner voor uw isolerende dakmortel is dan van levensbelang voor een goede isolatie.

Die partner zijn wij: Continu-Isolatiewerken.

Met jarenlange ervaring staan we ook u bij met de realisatie van dak- en vloerisolatie. Wij bieden kwaliteit door specialisme. Het aanbrengen van isolerende dakmortel is waar wij ons in gespecialiseerd hebben. Zo weet u zeker dat wij uw partner hierin zijn. Een werkelijk goede isolatie bereikt u samen met ons.

Kwaliteit in de dienstverlening en de materialen als het gaat om uw isolerende dakmortel

Een goed geïsoleerd dak betekent een niet onbeduidende besparing op de isolatie. Sterker nog, het mag tegenwoordig gezien worden als een voorwaarde. Een voorwaarde voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande panden. De besparingen die hiermee behaald kunnen worden betekenen dat de kosten van de isolatie snel terugverdiend zijn. Tenminste, als dit gebeurt op een kwalitatieve wijze. Daarvoor zijn wij het adres voor u. Als het gaat om isolerende dakmortel en de aanbreng daarvan werken wij uitsluitend met de beste materialen.

Wij maken gebruik van een systeem dat bestaat uit isolatieplaten die komen in een wisselende dikte. Deze platen worden opgevuld en afgewerkt met isolerende dakmortel. Deze mortel is samengesteld uit polystyreenkorrels, vermiculiet, perliet en toeslagstoffen met (edel)cement als bindmiddel. Dit materiaal verhardt binnen twee dagen. Het resultaat is een naadloze afschotlaag die onbrandbaar en drukvast is. De isolerende eigenschappen zijn superieur en zijn ideaal voor alle platte en licht hellende daken. Deze toepassing is perfect voor nieuwbouw, maar ook voor renovaties.

Uitmuntende kwaliteit

De voordelen van onze dak- en vloerisolatie laten zich eenvoudig opsommen. Het is laag in gewicht, drukvast, naadloos en onbrandbaar. Niet voor niks zijn deze vloeren en daken voor 10 jaar gegarandeerd.

Wij bestaan al sinds 2000. We hebben in deze tijd onze dienstverlening verder verfijnd. We zijn inmiddels de specialist op dit gebied. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij KOMO-gecertificeerd zijn.

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Neem contact op voor meer informatie.

 

073 5530300 info@continu-isolatie.nl

Isolerende dakmortel – Continu-isolatie

Isolerende dakmortel Isolerende dakmortel Isolerende dakmortel

 

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch
Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd
Dakbedekkingsbedrijf Oss
Dakbedekkingsbedrijf prijs Eindhoven
Dakbedekkingsbedrijf Tilburg
Dakdekker Den Bosch
Dakdekker KOMO gecertificeerd
Dakdekker prijs Eindhoven
Dakdekker Tilburg
Isolerende dakmortel