Dakdekker Den Bosch

Dakdekker Den Bosch

De mogelijkheid tot een goede isolatie is van groot belang als het gaat om een dakdekker in Den Bosch. Een kwalitatief bedekt dak is opgemaakt uit meerdere elementen. De isolatie daarvan is zeker niet de minste. We moeten het allemaal onderkennen: isolatie of beter gezegd energiebesparing wordt steeds belangrijker. Dit is niet alleen een initiatief vanuit de overheid of de maatschappij. Het is een beweging die voortkomt uit het onderkennen van bepaalde feiten. We dragen allemaal de verantwoordelijkheid om beter om te gaan met de wereld. Daarnaast worden de brandstoffen die we gebruiken om te stoken steeds schaarser. Voor de consument is er dan een reden die direct merkbaar is bij een goede isolatie. Het is een simpele rekensom. Minder energieverbruik betekent lagere kosten.

En dit is wat een dakdekker voor u in Den Bosch kan betekenen. Tenminste als deze de beschikking heeft over de mogelijkheid tot een goede isolatie. Als het gaat om vlakke en licht hellende daken zijn wij dan uw partner: Continu-Isolatie. Wij zijn een specialistisch bedrijf dat staat voor meerwaarde over ieder aspect van onze dienstverlening. Niet alleen als het gaat om daken, maar ook om vloeren. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, een goede service en een snelle en effectieve dienstverlening.

De dakdekker die zichzelf terugbetaalt voor u in Den Bosch

Wij bieden een dienstverlening die tegenwoordig als onmisbaar gezien mag worden. Dat wij voor een vakkundige aanpak staan zal u niet verbazen. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met professionaliteit. En ook al is dit zeer belangrijk, ervaring, kennis en vakkundigheid alleen zijn niet voldoende. Als dakdekker in Den Bosch maken wij ook gebruik van de beste materialen. Het mag niet vergeten worden dat een optimaal resultaat van groot belang is. Helemaal bij de isolatie van uw dak, hitte stijgt tenslotte omhoog. Ook mag het niet vergeten worden dat isolatie niet alleen het vasthouden van warmte betekent. Ook in de zomer uw pand koel houden is van groot belang.

Wij maken gebruik van isolatieplaten met een wisselende dikte. Deze worden gevuld en afgewerkt met speciale mortel. Deze isolatiemortel is opgemaakt uit polystyreenkorrels, vermiculiet, perliet en toeslagstoffen met (edel)cement als bindmiddel. Dit betekent dat het eindresultaat meer voordelen biedt dan alleen een zeer sterke isolatie. Als uw dakdekker in Den Bosch krijgt u op deze manier ook een dak dat naadloos en drukvast is. Tevens is het dak brandwerend en licht in gewicht. Dit betekent dat wij als dakdekker voor u in Den Bosch ideaal zijn voor alle platte en licht hellende daken.

Ook voor u staan we klaar

Wij bestaan al sinds 2000. We hebben in deze jaren de nodige kennis en ervaring opgedaan. Niet alleen in de verschillende toepassingen, maar ook in het gebruik van onze materialen. Wij zijn een KOMO gecertificeerd bedrijf en ons werk is voor 10 jaar gegarandeerd.

Wilt u weten wat wij als uw dakdekker in Den Bosch kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie.

 

073 5530300 info@continu-isolatie.nl

Dakdekker Den Bosch – Continu-isolatie

Dakdekker Den Bosch Dakdekker Den Bosch Dakdekker Den Bosch

 

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch
Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd
Dakbedekkingsbedrijf Oss
Dakbedekkingsbedrijf prijs Eindhoven
Dakbedekkingsbedrijf Tilburg
Dakdekker Den Bosch
Dakdekker KOMO gecertificeerd
Dakdekker prijs Eindhoven
Dakdekker Tilburg
Isolerende dakmortel