Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd

Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd

Continu-Isolatiewerken is een dakbedekkingsbedrijf dat KOMO gecertificeerd is. Het KOMO-keurmerk geeft u zekerheid. De producten die wij leveren hebben de kwaliteit die wij beloven. Er zijn testen door onafhankelijke deskundigen uitgevoerd. Onze producten hebben die testen goed doorstaan. Daardoor zijn producten van ons dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd.

Dat ons dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd is, geeft u dus de garantie dat de kwaliteit goed is. Onze mortels hebben echter veel meer voordelen. Ze hebben een hoge isolatiewaarde. Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan de isolatie van gebouwen. Het goed isoleren van woningen en bedrijfspanden werkt kostenbesparend voor de gebruiker en is milieubewust. Bij zowel nieuwbouw als renovatie is isolatie een punt om bij stil te staan.

Er is door ons niet alleen nagedacht over de isolerende werking. Veiligheid voor bewoners of gebruikers van gebouwen is van het grootste belang. Vloeren en daken gemaakt van onze mortels bieden die veiligheid omdat ze onbrandbaar zijn. In geval van brand kunnen ze ervoor zorgen dat er meer tijd is om het pand veilig te verlaten.

Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd en met voordelen voor u

Niet alleen voor de gebruiker van een pand heeft onze dakisolatie voordelen. Ook tijdens de bouw of renovatie geven de producteigenschappen voordelen. De dakisolatie bestaat uit meerdere lagen. Op de ondergrond worden eerst isolatiepanelen aangebracht. Bij renovatie kan de ondergrond de bestaande dakbedekking zijn. Op deze panelen komt de isolerende mortel. Als laatste komt er dakbedekking op de mortel.

De gebruikte mortel is licht maar sterk. Na een droogtijd van ongeveer twee dagen heeft zich een naadloze laag gevormd. Doordat het een lichte mortel is, hoeft bij renovatie de bestaande dakbedekking niet verwijderd te worden. De bedekking kan als ondergrond dienen. Het beperkte gewicht van de mortel kan ook voorkomen dat de dragende constructie versterkt moet worden.

Deze vorm van dakisolatie is geschikt voor kleine en grote daken. Daken met eenzijdig of meerzijdig afschot kunnen hiermee geïsoleerd worden. Ook kunnen bijna alle soorten dakbedekkingen voor platte of licht hellende daken aangelegd worden op de mortel. De isolerende laag heeft verder een positief effect op de levensduur van de dakbedekking.

Meer dan dakisolatie van een dakbedekkingsbedrijf dat KOMO gecertificeerd is

Continu-Isolatiewerken is niet alleen een dakbedekkingsbedrijf dat KOMO gecertificeerd is. Wij zijn ook gespecialiseerd in vloerisolatie. Bij beide vormen van isolatie wordt gebruikgemaakt van een lichtgewicht mortel. Wij bieden de keuze uit diverse typen mortels, maar vanzelfsprekend zijn alle mortels van een hoogwaardige kwaliteit.

Continu-Isolatiewerken verzorgt voor u bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatie dak- en vloerisolatie. Er wordt gebruikgemaakt van een Nederlands product dat grotendeels is gemaakt van gerecyclede grondstoffen. Bij vloerisolatie wordt niet alleen gelet op de thermische isolatie, maar ook op de akoestische isolatie.

Kies voor Continu-Isolatiewerken voor nieuwbouw of renovatie. U kiest dan voor de specialisten van het dakbedekkingsbedrijf dat KOMO gecertificeerd is.

 

 

073 5530300 info@continu-isolatie.nl

Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd – Continu-isolatie

Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd

 

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch
Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd
Dakbedekkingsbedrijf Oss
Dakbedekkingsbedrijf prijs Eindhoven
Dakbedekkingsbedrijf Tilburg
Dakdekker Den Bosch
Dakdekker KOMO gecertificeerd
Dakdekker prijs Eindhoven
Dakdekker Tilburg
Isolerende dakmortel