Dakbedekkingsbedrijf Oss

Dakbedekkingsbedrijf Oss

Bent u als aannemer of dakbedekkingsbedrijf in Oss op zoek naar een specialist voor platte daken? Continu-Isolatiewerken biedt u een krachtige en eigentijdse oplossing. Een combinatie van isolatieplaten en een speciale isolerende mortel levert een duurzaam resultaat. U kunt gegarandeerd tien jaar zorgeloos genieten van ons werk. Wij kunnen een variant van deze mortel ook toepassen op vloeren. Het is lichtgewicht en kan worden gebruikt voor zowel nieuwbouw als renovaties. Uw dakbedekkingsbedrijf in Oss heeft met onze diensten een handige uitkomst voor alle platte daken en vloeren. Neem snel contact op en ontdek onze praktische voorwaarden en de vele voordelen van onze dakafdekking.

Een dakbedekkingsbedrijf voor u in Oss

Een milieuvriendelijk dak heeft niet voor iedereen de hoogste prioriteit. Minder betalen per maand aan stookkosten is echter iets waar iedereen zich in kan vinden. Onze isolerende daken en vloeren maken van dit idee een scherp geprijsde werkelijkheid. Uw klanten investeren in kostenbesparing op de lange termijn. Uw dakbedekkingsbedrijf in Oss kan de consument zo een zeer aantrekkelijke deal aanbieden.

Onze isolatie heeft ons onder meer een KOMO-certificaat opgeleverd. Wees de concurrentie een stap voor met de moderne dak- en vloerisolatie van Continu-Isolatiewerken. Wij maken gebruik van eigentijdse materialen en ervaren professionals om telkens weer het beste resultaat te leveren. U voegt met onze isolatie op praktische wijze een mooie hoeveelheid meerwaarde toe aan een pand.

U zit er warm bij met moderne isolatietechnologie

Onze isolatiemortel is een intelligente mix van kunststoffen en cement. In samenwerking met elkaar zorgt dit ervoor dat de mortel een paar zeer handige eigenschappen krijgt. Het is zeer licht, met een dichtheid van slechts 350 kilo per kubieke meter. Dit maakt het een geschikt materiaal voor vrijwel elke ondergrond. Ook bij renovaties van oudere daken wordt de bestaande dakbedekking maar weinig belast.

Door de cementbasis houdt onze isolatiemortel ook een paar handige eigenschappen over op het gebied van kracht. Het is drukvast en onbrandbaar. Uw dakbedekkingsbedrijf in Oss voldoet zo bij elke klus aan alle veiligheidsvoorschriften. Tevens zorgt de isolatiemortel voor een compleet naadloze bedekking. Dit helpt om de levensduur van een dak te verlengen en voorkomt lekkages. We bieden niet voor niets standaard tien jaar garantie op ons werk.

Continu-Isolatiewerken, een mooie oplossing voor platte daken en vloeren

Onze professionals staan voor u klaar. Van een los huis tot een heel appartementencomplex, wij pakken elke klus grondig aan. Uw dakbedekkingsbedrijf in Oss kan gemakkelijk gebruikmaken van onze diensten. Ook aannemers en vloerenleggers maken veel gebruik van onze handige isolatiewerken. Moderniseer elk huis, oud en nieuw, met de isolatie van Continu-Isolatiewerken. Wilt u meer weten over ons of onze producten en diensten? Neem gerust een keer contact op per telefoon of e-mail en ontdek de mogelijkheden die Continu-Isolatiewerken u biedt.

 

073 5530300 info@continu-isolatie.nl

Dakbedekkingsbedrijf Oss – Continu-isolatie

Dakbedekkingsbedrijf Oss Dakbedekkingsbedrijf Oss Dakbedekkingsbedrijf Oss

 

Dakbedekkingsbedrijf Den Bosch
Dakbedekkingsbedrijf KOMO gecertificeerd
Dakbedekkingsbedrijf Oss
Dakbedekkingsbedrijf prijs Eindhoven
Dakbedekkingsbedrijf Tilburg
Dakdekker Den Bosch
Dakdekker KOMO gecertificeerd
Dakdekker prijs Eindhoven
Dakdekker Tilburg
Isolerende dakmortel